MENÜ

Fenerbahçe'de Emenike yeni transfer olur mu?

Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Monaco'yu 2-1'le geçen ve rövanş için küçük de olsa bir avantaj elde eden Fenerbahçe'de Nijeryalı forvet Emmanuel Emenike, performansıyla ön plana çıkan isimdi. Peki özellikle 10 numara transferinin konuşulduğu Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı var mı?

Fenerbahçe'de Emenike yeni transfer olur mu?

Fenerbahçe, Monaco'yu yenip umutsuz taraftarına mesaj verirken, maçın öne çıkan ismi son sezonların yaramaz çocuğu Emenike'ydi.

Taraftar yalnız bıraktı ama...

Son sezonlarda ön elemelerin adeta kâbus olduğu Fenerbahçe'de Monaco maçı aslında tüm ön yargıları kırdı. Geçmiş yıllarda birçok kez ön eleme turlarında umutları çabuk kırılan taraftarın bu kez yalnız bıraktığı Fenerbahçe, Monaco karşısında iyi bir oyunla kazanmasını bildi.

Pereira'nın sebep üretmesi yersiz çıktı

Maçtan birgün önce Vitor Pereira'nın "Hazır değiliz. Zamanımız olmadı. Transferler geç geldi" gibi sebep üretme mekanizmasına rağmen, Fenerbahçe ilk dakikasından itibaren Monaco'dan çok daha iyi oynadı ve skor olarak tatmin etmese de en azından kazanma avantajını ele geçirdi.

Futbolcu olduğunu hatırlamış

Son sezonlarda hocalarıyla birçok kez tartışan, taraftara el kol hareketleri yapan, sahayı terk etmeye kadar tepki koyan Emenike ise belli ki kısa Premier Lig tecrübesinden sonra olgunlaşmış, çocuk değil, milyon euroluk futbolcu olduğunu hatırlamış.

Yeni transfer Emenike olur mu?

Mücadelesi, pozisyonlar sonrası taraftara değil kendisine kızması, ondanki değişimin ilk yansımaları... Bu saatten sonra transfere, hele bir 10 numaraya hiç ihtiyacı olmayan Fenerbahçe'de bakalım Emenike, geçtiğimiz sezonların diyetini ödeyebilecek mi, takımın yeniden doğan yeni transferi olabilecek mi? İlk emareler aşırı derecede olumlu...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ