MENÜ

Eskişehir'e eski golcü!

Kırmızı Şimşekler’de transfer bombardımanı bitmiyor. Erkan’la başlayan yıldız atağına takımın 3 sezon önceki forveti Atdhe Nuhiu da eklendi. Avusturyalı’yla görüşmelerde mutlu son yakın.

Eskişehir'e eski golcü!

Eskişehirspor, transferde çok büyük oynuyor. Takımın eski yıldızı Erkan Zengin’i geri döndürmek üzere olan Kırmızı-Siyahlılar, bir diğer eski yıldıza daha yöneldi: Atdhe Nuhiu...

Kırmızı-Siyahlılar’da 2012-2013 sezonunda forma giyen ve şu anda İngiltere Championship takımlarından Sheffield Wednesday’da oynayan 26 yaşındaki golcu için yönetim görüşme halinde.

Hatta FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Es Es, bu transferde İngilizler’le anlaşma sağladı, Avusturyalı forvet ikna edilmeye çalışılıyor. Geçen sezon 50 maça çıkan Nuhiu, 5 gol atıp 8 asistle de takımına katkı vermişti.

Ndong denemeye geldi

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Halil Ünal, Nuhiu ile ilgili gelişmeleri doğrularken Erkan Zengin transferinin de bitmek üzere olduğunu söyledi. Ünal, Trabzonspor’dan Erkan’ın yanı sıra iki oyuncu daha istediklerinin altını çizdi. Bu arada Es Es, Auxerre’den ayrılan 1992 doğumlu sol bek Henri Ndong’u denemeye aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ