MENÜ

Savcı tecavüz marşını da soruşturuyor!

Savcı Mustafa Şeran, dün soruşturma başlattığı Aziz Yıldırım hakkında, G.Saray’ı şike yapmakla suçladığı 5 Şubat’taki açıklamaları nedeniyle de bir inceleme yürütüyor. Şeran, Antalyaspor-Fenerbahçe maçında çalınan ‘tecavüz marşı’nı da soruşturuyor.

Savcı tecavüz marşını da soruşturuyor!

Antalya Savcısı Mustafa Şeran, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında bir başka soruşturma daha yürütüyor. 5 Şubat 2016’daki Antalya-F.Bahçe maçı sonrası, “Şikenin en kralını G.Saray yapmıştır” diyen Yıldırım hakkında 7 Galatasaraylı'nın şikayeti üzerine ‘şiddeti teşvik’ten inceleme başlatıldı.

Şeran, 17 Mart’ta Yıldırım’ın PFDK savunmasını istedi. Şeran, Yıldırım’ın da ifadesine başvuracak. Yıldırım suçlu bulunursa, 3 ay hak mahrumiyeti alabilir, ama bu 25 bin TL para cezasına çevrilebiliyor.

Parayla saadet olmuyor

STATTA ÇALINAN ‘TECAVÜZ MARŞI’NI DA İNCELİYOR...

Antalya’nın F.Bahçe’yi 4-1 yendiği lig maçında statta çalınan ve ‘tecavüz marşı’ olarak isimlendirilen müzik nedeniyle de savcı Mustafa Şeran, soruşturma açtı. Antalya Kadın Dayanışma Merkezi ve Dayanışma Derneği, 5 Şubat’taki maçın bitiminde John Carpenter’ın ‘The End’ şarkısının çalınarak cinsiyet ayrımcılığı suçu işlendiğini iddia ederek, şikayette bulundu. Şeran, Spor İl Güvenlik Şube’den bu şarkının çalınmasına dair detayları talep etti.

Kaynak: Hürriyet

Haydi bastır Porto!

Haberin Devamı
YORUM YAZ