MENÜ

170 milyon Pound'luk maç!

Beşiktaş eski hocası Carlos Carvalhal'ın çalıştırdığı Sheffield Wednesday, bugün Championship finalinde Hull City ile oynayacakları maçı kazanırsa Premier Lig'e çıkacak ve kulübün kasasına 170 milyon Pound girecek.

170 milyon Pound'luk maç!

Carvalhal bu konuda "Takımımın üzerinde herhangi bir baskı yok. İlk olarak bizim ligi ilk altıda bitireceğimizi kimse beklemiyordu, 19. sıradan Play Off oynama durumuna geldik. Ardından finale kaldık. Eğer baskıyı hissetseydik bu duruma gelemezdik. Büyük bir ihtimalle Portekiz'de tatilde olurduk. Üzerimizde elbette baskı var fakat bu baskı pozitif baskı. Bu duruma iyi futbol oynayarak geldik." dedi.

Sheffield Wednesday kulübü sahibi Dejphon Chansiri, adı hiç duyulmamış Carvalhal'ı takımın başına getirdiğinde seyirciden büyük tepki almıştı.

Bütün bunlara rağmen Beşiktaş eski hocası büyük bir azimle işine konsantre olarak takımı finale çıkardı ve 3 senelik mukaveleyi hak etti.

50 yaşındaki Carvalhal "Beni seçip destek olduğu için kulüp yönetimine teşekkür borçluyum. Finali kazanırsak başka bir takıma gitmem söz konusu değil." açıklamasını yaptı.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ