MENÜ

'Tam taklalık maçtı'

Trabzonspor karşısında harika bir gole imza atan Nani, sevincini meşhur taklasıyla yaşamıştı. Portekizli yıldız bu sevinciyle ilgili olarak, “Bizim için çok önemli, takla atılması gereken bir maçtı!” ifadelerini kullandı.

'Tam taklalık maçtı'

Fenerbahçe’nin Portekizli süperstarı, Trabzonspor maçına her anlamda damgasını vurdu. Muhteşem bir gol atan, Fernandao’ya asist yapan, yaptırdığı faullerle Alper Uludağ’ın kırmızı kart görmesini sağlayan ve tam 11 ikili mücadele kazanan Nani, tartışmasız maçın yıldızı oldu.

Nani, 11. dakikada attığı golden sonra mutluluğunu, artık kendisiyle özdeşleşen meşhur taklasıyla kutladı.

Onun bu sevinci, tribünleri de coşturdu. 29 yaşındaki futbolcu, tribünleri ayağa kaldıran bu kutlamasıyla ilgili olarak, “Maçtan önce hocamız bu karşılaşmanın ne kadar önemli olduğunu bize anlattı. Arkadaşlarımla birlikte hep bu maçta alınacak galibiyetin bize kazandıracaklarını konuştuk. Uzun zamandır takla şovumu yapmıyordum. Trabzonspor mücadelesi, takla atılmayı hak eden bir maçtı. Taraftarların harika desteği de beni ateşledi” ifadelerini kullandı. Nani, liderliği geri aldıklarını ve yakaladıkları çıkışı bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi. Portekizli oyuncu son olarak, “Gollerim ve şovum devam edecek” sözünü verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ