MENÜ

Şanlıurfaspor 2-1 Kayseri Erciyesspor

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor, Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti.

Şanlıurfaspor 2-1 Kayseri Erciyesspor

Uzun yıllar Edirne ötesinde Türk futbolunu başarılarıyla gururlandıran, unutulmaz bir jubileyle futbola veda eden Tugay Kerimoğlu’nun teknik direktörlük serüveni dün zaferle başladı. İsmi Blackburn’le anılırken, Galatasaray’da Denizli’nin yardımcısı olması beklenirken ‘O’ çok büyük bir risk aldı.

Şanlıurfaspor gibi son 3 sezonda 9 teknik adam değiştiren, toparlanması zor bir camianın içine girdi. Evet zoru tercih etti, ‘atanarak takım almak’ yerine, tırnaklarıyla kazıyarak gelmeyi seçti. Kerimoğlu’nun kendine olan bu güveni, takıma daha ilk maçtan yansımış.

Tribünde başladığı maçın 17. dakikasında kulübeye inerek ateşlediği oyuncuları, Erciyesspor karşısında geriye düşse de, rakibine oranla daha fazla istediler ve Edinho’nun iki penaltısıyla hocalarına hoşgeldin dediler. Oyun değil, kazanarak başlamak önemliydi dün. Şimdi elinde birkaç nokta takviyeyle iyi yere getirebileceği bir takım var hocanın. Urfa’nın da kaliteli, ne istediğini bilen, her şeyden önemlisi sabretmeye değer bir hocası...

Kırılma anları


46’da Erçağ’ın pasıyla ceza sahası içerisinde buluşan Üstün, plaseyle ağları sarstı: 0-1. 65’te kazanılan penaltıyı Edinho gole çevirdi. 90’da Bilal, Ahmet’i düşürdü. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Bilal’i ikinci sarıdan dışarı gönderdi. İkinci kez topun başına geçen Edinho, takımına zaferi getirdi.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ