MENÜ

Mustafa Denizli konuştu, kalpleri fethetti

Galatasaray başkanı Dursun Özbek ve Mustafa Denizli arasında, Özbek'in Gayrettepe'deki otelinde gerçekleşen toplantı sona erdi. Dursun Özbek yaptığı açıklamayla Mustafa Denizli'yle anlaştıklarını belirtti. Denizli de, "Galatasaray taraftarı nasıl bir hava istiyorsa o hava yaratılacak" dedi ve taraftarın kalbini daha ilk günden fethetti.

Mustafa Denizli konuştu, kalpleri fethetti



Galatasaray ile Mustafa Denizli arasındaki anlaşma saat içerisinde resmileşti. Her ne kadar iki taraf yalanlasa da Hamzaoğlu'nu gönderdikten sonra gizlice görüşen Dursun Özbek ile Mustafa Denizli, el sıkıştı.

Başkan Dursun Özbek'in sahibi olduğu Gayrettepe'deki Point Otel'de saat 15:00'te bir araya gelen tarafların dün geceden bu yana yaptıkları telefon görüşmeleri sonrası 3 yıllık bir kontrat için prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı.
ASLAN'A MÜJDE! Atletico'dan haber var


Kurt teknik adamın yıllık 2.5 milyon Euro talep ettiği, Özbek'in son görüşmede bu rakamı 2 milyon Euro'ya çekmeye çalışacağı ifade ediliyor.

Dursun Özbek,sabah saatlerinde "Bugün kendisi ile görüşeceğiz eğer anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak görev almasını istiyorum. Dün telefonla konuştuk. Bugün öğleden sonra konuşacağız." açıklamasında bulunmuştu.

Mustafa Denizli, Dursun Özbek ile görüşmek üzere 14.36'da Point Otel'e giriş yaptı. Denizli görüşmeye yalnız başına geldi.




Özbek ve Denizli'nin açıklamaları şu şekilde:

Dursun Özbek:

Yönetim olarak hocamdan takımın başına geçmesini rica ettim, o da kabul etti. Ona yeniden teşekkür ediyorum.

Mustafa Denizli:

Hayatımın en büyük başarılarının başlangıç noktası bu vamiaydı. Kısacası parantezi burada açtım ve inşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım.

Çok güzel ve üzüntülü dönemlerim de oldu. Beni bu koltuğa oturtan, kariyerimi borçlu olduğum camiadan böyle bir görev talebi gelince reddedemedim. Ki ikinci defa geldi, 1,5 yıl önce anlaşamamıştık. Uğruna her şeyimi riske edebileceğim camia burasıdır.

Bu kadar yıllık tecrübe benim heyecanımı azaltmıyor. Burada görevime başlarken ne heyecan hissediyorsam şimdi belki de bir kat daha fazla...

Başkanıma ve herkese teşekkür ediyorum. Şu anda hiçbir çalışma arkadaşım mevcut değilim. Eğer mümkün olursa Fatih Hoca ve Hamza hocamızdan destek isteyebilirim. Ancak şu ana kadar bunu düşünmeye zamanımız olmadı.

İnşallah haftasonunda takımımla beraber olacağım. Galatasaraylılar nasıl bir hava bekliyorsa o havayı yaratırız.

Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Mustafa Denizli basın toplantısı yaparak teknik direktörlük konusunda anlaşma sağladıklarını açıklamıştı. Sarı Kırmızılı kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yaparak, "Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Mustafa Denizli ile resmi görüşmelere başlanmış olup kendisiyle prensipte anlaşmaya varılmıştır.
Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. Saygıyla duyurulur." kelimeleriyle anlaşma sağladıklarını duyurdu.

GALATASARAY, MUSTAFA DENİZLİ İLE ŞAMPİYON OLABİLİR Mİ? ANKETE KATIL...

Haberin Devamı
YORUM YAZ