MENÜ

Göztepe 2-0 Samsunspor

PTT 1. Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Göztepe, Samsunspor'u 2-0 mağlup etti.

Göztepe 2-0 Samsunspor

Manisa 19 Mayıs Stadı son iki gün içinde hem Süper Lig hem de bu maça ev sahipliği yaptı ama saha bitik durumda. Statta internet bile yok, sosyal alanları çok kötü, bu kadar yükü bu stat nasıl kaldıracak? Göztepe son haftalarda iyi sonuçlar alamadı. Samsunspor ise liderliği korumak için sahadaydı.

22’de Musa şansını denedi, kale önündeki kafa şutunda Oğuzhan başarılıydı. Deniz Ateş Bitnel’in bazı ters kararları iki tarafın da gerilmesine neden olunca stattaki hava gerginleşti. 30’da Hakan’ın soldan ceza alanına gönderdiği topa Mirkan’dan önce Bekir hamle yaparak topu kaptı. İki takım futbolcularının özellikle olup olmadık yere hakeme itirazları ve futboldan uzak kalmaları, ilk yarının golsüz bitmesine neden oldu: 0-0.

Lider direğe takıldı

51’de ceza alanında oluşan faulde hakem penaltı noktasını gösterdi, atışı Leroy gole çevirdi: 1-0. 59’da Mehmet Çakır’ın şutu üstten auta gitti. 72’de Gökhan ceza alanına hareketlendi, Bekir’in yatarak müdahalesi Göztepe’nin ikinci golüne engel oldu. 2. yarı Göztepe güzel futbolunu ortaya koyarak lideri bitirdi.

80’de Gökhan’ın şık kafa golü farkı ikiye çıkardı: 2-0. 88’de Ersel’in şutu üst direkten geriye döndü. Maç bu skorla bitti. İki takımı da özetlersek Göztepe ikinci yarı müthişti. Lider Samsunspor’da ise genç sol bek Oğuzhan iyi oynadı, diğerleri sadece hakeme itiraz etti, futboldan uzaktı.

90+ Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ