MENÜ

Bursaspor eksik çalıştı

Bursaspor, Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bursaspor eksik çalıştı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü deplasmanında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Macaristan ile Norveç arasında oynanan EURO 2016 Play-Off rövanş maçını izlemeye giden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yardımcısı Ömer Erdoğan, Bursa’ya gelmemeleri nedeniyle Özlüce Tesisleri'ndeki çalışmayı antrenör Ersel Uzgur yaptırdı. 25 dakikalık koşu ile başlayan antrenman, daha sonra yapılan ısınmanın ardından yarı sahada pres ve çift kale çalışmayla devam etti.

Yeşil-beyazlılarda, milli takımlardaki futbolcuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Ricardo Faty çalışmaya katılmadı.

Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı iki antrenmanla sürdürecek.

SERDAR AZİZ ZOR GÖRÜNÜYOR

Bursaspor’da Ricardo Faty’nin ardından Serdar Aziz şoku yaşanıyor. Katar ile oynanan özel milli maçta sakatlanıp çıkan Serdar Aziz’den kötü haber geldi. Kulübün sağlık ekibi tarafından kontrolden geçirilen Serdar Aziz’in Akhisar Belediye maçında oynaması zor görünüyor.

Kulüp doktoru, çalışma öncesi yaptığı açıklamada Serdar Aziz’in sol arka adalesinde zorlanmaya bağlı sertlik yaşadığı ve son kararın Perşembe akşamı yapılacak toplantı sonrasında verileceği açıklandı.

Çalışmalarını salonda ve havuzda sürdürecek olan Serdar Aziz’in, Akhisar Belediyespor maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ