MENÜ

Torku Konyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Lige kötü başlayan, ilk iki maçta sadece 1 puan toplayan Cim Bom, bu akşam Torku Konyaspor'a konuğu olacağı maçtan zaferle ayrılıp, milli araya moralli girmeyi hedefliyor.

Torku Konyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen sezonu çifte kupayla tamamlayıp tarih yazan, son olarak da Süper Kupa’yı müzesine götüren Galatasaray, Süper Lig’deki kötü başlangıcına bu akşam nokta koymak istiyor. Sivas maçından 2-2’lik beraberlikle ayrılan ardından da sahasında Osmanlıspor’a 2-1 kaybeden Sarı-Kırmızılılar, bu akşam Torku Konyaspor’un konuğu olacak.

Aslan’da bu maç öncesi tek düşünce, lige verilecek milli ara öncesi hem yeni sezonun ilk 3 puanını almak hem de taraftarlarını mutlu etmek olacak. FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Sezona iyi başlamadık. Bunun farkındayız. Bazı şeyler tabii ki canımızı sıkıyor ama üstesinden geleceğiz. Yönetimle oturduk, konuştuk. Onlar da transfer için elinden geleni yapıyor” diyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu mücadelede futbolcularından üst düzeyde performans bekliyor. Bu arada Hamzaoğlu, Konya’nın hocası Aykut Kocaman’la, 7. kez karşılaşacak. İki teknik adamın daha önceki maçlarında taraflar, 3’er kez sahadan galibiyetle ayrıldılar.

Muhtemel 11'ler;

T.KONYASPOR:
Kaya, Volkan, Dossa, Vukovic, Mehmet Uslu, Holmen, Sissoko, Traore, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Bajiç
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Rodriguez (Melo), Yasin, Sneijder, Podolski, Burak
HAKEM: Fırat Aydınus
STAD: Konya Büyükşehir
YAYIN: Lig TV
SAAT: 21.15

Haberin Devamı
YORUM YAZ