MENÜ

Mircea Lucescu: Bugün Fenerbahçe taraftarı...

Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Lucescu, Fenerbahçe tarafatarının yarattığı mükemmel ortamı överken, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve tur şansının yüzde 50-50 olduğunu söyledi.

Mircea Lucescu: Bugün Fenerbahçe taraftarı...

Fenerbahçe gibi çok iyi bir takım karşısında iyi bir sonuç aldıklarını ve tur şansının iki takım için de hala eşt olduğunu belirten Lucescu şöyle konuştu:

"Taraftar olağanüstüydü..."

İki takım da ikinci maça hazırlanacak. Bugün gerçekten olağanüstü bir taraftar gördük. Her Türkiye'ye gelişimde bu atmosferi görüyorum ve takdir ediyorum. Bugün gerçekten müthişti taraftar...

Dikkatimi çeken bir başka nokta ise taraftarın her iki takıma da tezahürat yapmış olması...

Fred ve doping konusu...

UEFA, bize Fred'i oynatmamamızı tavsiye etti. Bu gayri resmi bir tavsiyeydi. Biz buna uymadık. Bu durumdan aslında doktorun sorumlu tutulması gerek çünkü burada onun raporu var.

13 kilometre koşan bir futbolcunun ben herhangi bir ilaca ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ikinci bir test de var. Umarım bunu geçer...

"0-0 iki takım için de tehlikeli"

Sezon başında, çok iyi bir ekibe karşı çok iyi bir skor aldık.

0-0 çok tehlikeli bir skor. Hem iyi hem de kötü olabilir. Her iki taraf için de yüzde 50-50 diyebilirim.

Ben kendi takımım adına konuşursam, oyuncularımı beğendiğimi belirtebilirim. Tekrar ediyorum çok iy bir takıma karşı oynadık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ