MENÜ

Stoperde rota belli

Douglas ve Rhdolfo'yla imza aşamasına gelen Siyah-Beyazlılar, teknik ekibin cuma günü Almanya kampına katılacak Milosevic ve Franco'yu denemek istemesi sonrasında beklemeye geçti. Yönetim, stoper transferi konusunda gelecek rapor doğrultusunda bombaları gelecek hafta patlatacak.

Stoperde rota belli

Yeni sezon öncesinde kadrosunu Dusko Tosic ve Andreas Beck’le güçlendiren Siyah-Beyazlılar, gözünü stoper transferine çevirmişti. Bu doğrultuda hedeflerini Rusya Premier Lig ekibi Dinamo Moskova’dan Douglas Franco Teixeira ve Brezilya Serie A temsilcisi Gremio’dan Rhdolfo olarak belirleyen Kara Kartal, bu iki isim konusunda büyük aşama kaydetti. Bu iki isimden birine bu hafta içerisinde imza attırmayı planlayan yönetimin, teknik direktör Şenol Güneş’in; “Alexander Milosevic ve Pedro Franco, Almanya kampına henüz katılmadı. Cuma günü takım arkadaşlarına katılacaklar. Onları da deneyip buna göre hareket edelim” sözleri sonrasında transfer konusunda beklemeye geçtiği öğrenildi.

Çifte imza gelebilir

Siyah-Beyazlı idareciler, 16 Temmuz’da sona erecek Almanya kampının ardından Şenol Güneş’ten gelecek rapor doğrultusunda stoper transferinde son noktayı koyacak. Bu alan için Dinamo Moskova’lı Douglas’ı ilk hedef olarak belirleyen Beşiktaşlı yöneticilerin, Güneş’in isteği halinde Douglas’a da imza attırabileceği konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ