MENÜ

Sivasspor'un gözü Esteban'da

Transfer harekatına erken başlayan Yiğidolar, kaleciye öncelik verdi. Kırmızı-Beyazlılar'ın hedefindeki isim AZ Alkmaar'da sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kostarika Milli Takımı file bekçisi Esteban Alvarado.

Sivasspor'un gözü Esteban'da

Bir süredir yurt dışında oyuncu izleyen Sergen Yalçın ve ekibinin listesi yavaş yavaş şekilleniyor. İşe bu sezonun en sıkıntılı mevkiilerinden biri olan kaleden başlayan genç çalıştırıcının istediği isme FANATİK ulaştı. Yalçın’ın, yönetime AZ Alkmaar’ın 26 yaşındaki kalecinin sunduğu ve başarılı kadroya katılmasını talep ettiği belirtildi. Transfer komitesinin menacerler aracılığıyla harekete geçtiği öğrenilirken Kosta Rika Milli Takımı’nda da forma giyen Esteban’ın takımıyla sözleşmesinin bitiyor olması da Yiğidolar’ın iştahını kabartan bir diğer etken. Düşük maliyeti ve Hollanda Ligi’nde bu sezon forma giydiği 26 maçta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken kaleciyle yönetimin bizzat biraraya geleceği ve ikna edeceği konuşuluyor.

Mini zirve bugün

Sergen Yalçın ve yönetim arasında bugün alınması planlanan diğer oyuncularla ilgili mini bir zirve gerçekleştirilecek. Başkan Mecnun Otyakmaz, İkinci Başkan Erdal Sarılar ve Sergen Yalçın’ın katılacağı toplantıda harita belirlenecek.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ