MENÜ

Fenerbahçe'de bombalar seçimden sonra

Aziz Yıldırım; Fernandao ve Şener Özbayraklı'nın işini büyük ölçüde bitirdi, Ozan Tufan ve Serdar Aziz için girişimler sürüyor. Başkan, kongrede seçilmesi halinde önümüzdeki hafta imza şov yapacak!

Fenerbahçe'de bombalar seçimden sonra

Taraftarlar bir yandan takımın yeni teknik patronunun kim olacağını merak ediyor, bir yandan da kötü geçen sezonun ardından transfer bombalarının bir bir patlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, uzun süredir bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Aziz Yıldırım önceliği yurt içindeki hedeflere, Bursaspor’un yıldızlarına verdi.

Fernandao ve Şener Özbayraklı’nın işini büyük ölçüde bitiren Yıldırım, Timsah’ın diğer yıldızları Ozan Tufan ve Serdar Aziz konusunda da girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Aziz Yıldırım, yarın yapılacak seçimde yeniden başkanlık koltuğuna oturması halinde, önümüzdeki hafta imza şov yapacak.

Yıldırım hem yeni teknik adamı açıklayacak, hem de Fernandao, Ozan, Serdar ve Şener’le birlikte transfer fırtınasına başlayacak. Bu oyuncularla anlaşma sağlandıktan sonra sıra yurt dışındaki yıldızlarla transfer bombalarını patlatmaya gelecek.

Yalçın Türk

Haberin Devamı
YORUM YAZ