MENÜ

Rekor ve şov

Şampiyonluk yolunda takımlarını yalnız bırakmayan Sarı-Kırmızılılar, 47 bin 456 taraftarla kendi adına sezonun en yüksek rakamına ulaştı. 90 dakika boyunca da tribünler, desteği bir an olsun esirgemedi

Rekor ve şov

Türkiye’de nefeslerin tutulduğu Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Sarı-Kırmızılı taraftarlar, şampiyonluğa giden takımlarını yalnız bırakmadı, Türk Telekom Arena Stadı’nı büyük ölçüde doldurdu. 52 bin kişilik Arena’da dev derbiyi 47 bin 456 kişi takip ederken, tam desteğin yanı sıra günlerdir merakla beklenen ve ultrAslan’ın hazırladığı koreografi de mücadele öncesinde sergilendi. Takımların sahaya çıkmasıyla birlikte tüm tribünleri kapsayan koreografi resmen başladı.

Futbolcular bile katıldı

Açılan dev pankartta Galatasaray’ın olası 20. şampiyonluğunu simgeleyen dört yıldız yer alırken, “Herkes rütbesini bilecek. Galatasaray karşısında önünü ilikleyecek” yazısı yer aldı. Tüm tribünlerde açılan kartonlarla ise “Selam dur!” yazısı ortaya çıkarıldı. Sarı ve kırmızı renklerin sergilendiği görsel şova futbolcular bile destek verdi. Yedek kulübesinde yer alan futbolculara da renkli kağıtlardan dağıtıldı, onlar da muhteşem gösterinin bir parçası oldu. 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek veren Galatasaray seyircisi, bu sezonki en yüksek rakamına ulaştı. Ligde bundan önce oynanan Gençlerbirliği maçında 37.105’le rekor kırıldı. Ancak 34 bin kombine ve satışa çıkarılan 14 bin biletin ardından, 47.456 ile sezon rekoru elde edilmiş oldu. Bir an olsun susmayan taraftarlar, geceye hem şovları hem de destekleriyle damgasını vurdu.

İzlenim

Harika fotoğraf

Galatasaraylı taraftarlar maçın başlamasına az bir süre kala yerlerini aldı. UltrAslan’dan yetkililer, koreografiyle ilgili olarak her bölümde yerlerini almıştı. Türk Telekom Arena’nın çatısında yer alan diğer görevliler de, bu esnada takipteydi. Maçın başlamasına çok az bir süre kala işaret verildi, şov başladı. Bütün taraftarlar aynı anda ellerindeki kağıtları kaldırdı. 4 tribünün de en üst setinde koreografinin parçalarını tamamlayan pankartlar açıldı. Ortaya harika bir fotoğraf çıkarken, maç başlayana kadar da koreografi devam etti.

Ufuk Aslan (Fanatik İnternet Editörü)

Haberin Devamı
YORUM YAZ