MENÜ

10'ların savaşı: Sneijder-Olcay Şahan

Bu akşam Türk Telekom Arena'da nefesleri kesecek derbide gözler, iki takımın 10 numaralarında olacak. Galatasaray'da Wesley Sneijder, Beşiktaş'ta ise Olcay Şahan, takımlarının dev maçtan galibiyetle ayrılması için mücadele edecek.

10'ların savaşı: Sneijder-Olcay Şahan

Süper Lig’de sezonun son derbisine Türk Telekom Arena Stadı ev sahipliği yapacak, Galatasaray-Beşiktaş arasında nefesleri kesecek mücadeleye iki takımın 10 numaraları damgasını vuracak. Sarı-Kırmızılılar’da Wesley Sneijder, Siyah-Beyazlılar’da ise Olcay Şahan, takımlarının en güvendiği oyuncular arasında yer alıyor. Ev sahibinde Sneijder, özellikle son haftalarda oldukça etkili bir performans ortaya koyuyor. Hollandalı futbolcu, takımına şampiyonluk ve beraberinde gelecek 4. yıldızı mutlaka kazandırmak istiyor. Son olarak Gençlerbirliği karşılaşmasında sahne alan tecrübeli futbolcu, takımına galibiyeti getiren golü atarak, tribünleri coşturmuştu. Bir kez daha zafere liderlik etmek isteyen Sneijder, bu mücadeleye tam anlamıyla konsantre olmuş durumda.

Moraller bozulmuştu

Kara Kartal’ın bu sezon dikkat çeken isimleri arasında yer alan Olcay Şahan, takımının şampiyonluk yarışında geri kalmasının ardından diğer arkadaşları gibi moral bozukluğu yaşamıştı. Ancak sezonu derbi galibiyetiyle kapatmayı hedefleyen Kartal’da Olcay, ligdeki son golünü 5-1 kazanılan Kasımpaşa sınavında kaydetmişti. Demba Ba, Gökhan Töre ve Sosa ile birlikte Aslan’ı yıkmayı planlayan Olcay, derbilerdeki şanssızlığa son vermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ