MENÜ

Spor Toto Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş Mogaz

Beşiktaş Mogaz Takımı, Spor Toto Türkiye Kupası finalinde Rainbow Kayserispor'u 40-25 yenerek kupanın sahibi oldu.

Spor Toto Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş Mogaz

Mücadeleyi Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan ve Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay tribünden takip etti.

İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesine Siyah-Beyazlı ekip; Yunus Özmusul, Vedran Zrnic, Predrag Dacevic, Ivan Nincevic, Erwin Perez, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Beşiktaş'ın maçtaki ilk golünü Tolga kaydetti. Oyunun başlarında hücumda tutuk bir görüntü çizen Siyah-Beyazlıların skor üstünlüğünü kaybetmesini kaleci Yunus Özmusul yaptığı kurtarışlarla önledi. Beşiktaş ilerleyen bölümde hücumda ritmini buldu ve attığı gollerle oyun hakimiyetini tamamen ele geçirdi. Bir ara farkı dokuz sayıya kadar çıkaran Siyah-Beyazlılar, soyunma odasına 21-14 önde gitti.

İkinci yarıdaki ilk goller Tolga’nın elinden geldi. Skor avantajının verdiği rahatlıkla oynayan Siyah-Beyazlı ekip, farkı ona çıkardı(25-15). Savunma disiplinini elden bırakmayan Beşiktaş, rakibine kolay sayı izni vermedi. Mücadelenin son bölümünde farkı 15 sayıya kadar çıkarmasını bilen Beşiktaş Mogaz Takımı, baştan sona üstün oynadığı maçtan 40-25 galip ayrılarak Spor Toto Türkiye Kupası şampiyonu oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ