MENÜ

Galatasaray'da 'Boateng' sesleri

Milan'dan Schalke'ye 10 milyon Euro'ya transfer olan Boateng'in, sezon sonunda Almanya'dan ayrılmak istediği ve seçeneklerin arasında Galatasaray'ın da olduğu öne sürüldü. Yıldız futbolcunun bu sezon golü yok.

Galatasaray'da 'Boateng' sesleri

Galatasaray için Kevin Prince Boateng iddiası... Milan’da yıldızını parlattıktan sonra 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Schalke’nin yolunu tutan Ganalı futbolcu, Almanya’da umduğunu bulamadı. Bu sezon hiçbir maçta gol kaydedemeyen 28 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda Almanya’dan ayrılmak istediğini açıkladı.

Alman medyası da, Boateng’in transfer seçenekleri arasında Galatasaray’ın bulunduğunu öne sürdü. Yıldız futbolcu için 7.5 milyon Euro’luk bir piyasa değerinden bahsediliyor. Milan forması giyerken de Galatasaray’ın gündemine gelen Boateng, forvet arkasında ve orta sahanın merkezinde görev yapabiliyor.

Ancak Almanlar’ın iddiasına karşın, Galatasaray’ın bu denli yüksek bir bonservis ücreti ödemesi şimdilik mümkün görünmüyor. Yine de Hamza hocanın kendisine sunacağı raporu inceleyecek olan Dursun Özbek, flaş bir isim takviyesi için Boateng transferine sıcak bakabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ