MENÜ

Gökhan Töre Karabükspor maçında oynayacak mı?

Önceki günkü çalışmada arka adalesinden sakatlanan Gökhan Töre, dünkü idmanda takımdan ayrı çalıştı. Töre'nin son durumuna göre Karabük maçında riske edilmemesi gündeme geldi.

Gökhan Töre Karabükspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş, pazartesi günü oynayacağı Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. 1.5 saat süren antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. İdman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken pas çalışmasıyla devam etti.

İki grup halindeki 5-2 çalışması değişmeli olarak yarışma şeklinde yapıldı ve daha sonra bir grup ayak tenisi oynarken diğer grup kanat orta şut idmanının yer aldığı programı uyguladı. Şut çalışmasında birinciliği Demba Ba ile Tolgay Arslan kaptı.

Antrenmana tedavisine devam edilen kaleci Tolga Zengin ile Veli Kavlak katılmazken, dünkü idmanda yapılan çift kalenin son 5 dakikasında arka adalesinden sakatlanan Gökhan Töre, takımdan ayrı bireysel olarak çalıştı.

Yedek soyunabilir

Töre’nin kesin durumunun, sağlık ekibinin vereceği rapora göre belirlenmesi beklenirken Bilic, yıldız futbolcusunun durumuna göre Karabük’e karşı oynatıp oynatmayacağı konusunda karar verecek. Karabük’ten sonra Trabzon maçı olması sebebiyle tecrübeli futbolcuun yedek kulübesinde yer alması ve mücadelenin gidişatına göre sahaya sürülme alternatifinin, ihtimaller arasında yer aldığı bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ