MENÜ

Özcan: Ordu'ya sahip çıkalım

Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Orduspor'da teknik direktör Hüseyin Özcan, kentin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Kulbün gelir kaynaklarının kesildiğine dikkat çeken Mor-Beyazlı çalıştırıcı, "Bu gençlere sahip çıkılması gerekiyor. Bunun için de bir kıvılcımın oluşması gerekir. Umarım birileri bu kıvılcımın çıkmasını sağlar" dedi.

Özcan: Ordu'ya sahip çıkalım

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon ve sürat çalışmaları yapan futbolcular, daha sonra top kapma oyunu oynadı. Taktik ağırlıklı çalışmalarla süren antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana 19 Yaş Altı Milli Takımı’nda yer alan Furkan Mızrak katılmadı.

'En iyi şekilde hazırlanıyoruz'

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Özcan, 4 Nisan Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Manisaspor maçı hazırlıklarının güzel geçtiğini söyledi. Manisaspor maçına kadar önlerinde 10 günlük süre olduğunu belirten Özcan, "Bu dönemde eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız" dedi. Güç ve kuvvete dayalı antrenmanlara ağırlık vereceklerini ifade eden Özcan, "Manisaspor maçına kadar en iyi şekilde hazırlanıp sahaya öyle çıkacağız" diye konuştu.

'Kulüpte sıkıntılar çok büyük'

Kulübün ekonomik sorunlarına da değinen Özcan, bunun takıma çok ciddi şekilde yansıdığını belirtti. "Kulübümüzün bütün gelir kaynakları kesilmiş durumda" ifadesini tullanan Özcan sözlerini şöyle tamamladı: "Dolayısıyla hiç gelir gelmeyen bir camiada sıkıntılar olması çok normal. Ordulu genç oyuncuların bugün bu camia altında sahaya çıkmaları çok önemli ama bu çocuklarımız sıkıntılarla yüzleşiyor. Artık Ordu şehrinin bu konuda bir farkındalık oluşturup bu çocuklarına sahip çıkması gerekiyor. Bu çocuklar en iyi şekilde desteklenmeli. Bunun için de bir kıvılcımın oluşması gerekir. Umarım birileri bu kıvılcımın çıkmasını sağlar."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ