MENÜ

Ersun Yanal'a Kevin Constant tepkisi!

Ersun Yanal, kadro dışı bıraktığı Kevin Constant'ı, başkanın ısrarına rağmen affetmedi.

Ersun Yanal'a Kevin Constant tepkisi!

Ersun Yanal, kadro dışı bıraktığı Kevin Constant'ı, başkanın ısrarına rağmen affetmedi. Bazı yöneticiler, "Maliyeti 35 milyon TL. Bu kadar parayı çöpe mi atacağız?" diyerek tepki gösterdi.

Trabzonspor'da Kevin Constant krizi bitmek bilmiyor... İzinsiz Batum'a giden, burada sigara ve alkol kullanırken görüntülenen Gineli yıldız, "Hakan Arıkan'a izin var da bana neden yok" diyerek tepki göstermişti. Daha sonra Ersun Yanal, oyuncuyu kadro dışı bırakmıştı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Gineli'nin affedilmesi konusunda ısrarcı olsa da Yanal, bir türlü geri adım atmamıştı. Ancak Yanal'm affa yanaşmaması ve Constant'ın tamamen gözden çıkarılması, bazı yöneticileri rahatsız etti. Krizin mali boyutuna dikkat çeken Bordo-Mavili kurmaylar, kendisine kulüp bulması istenen Gineli yıldız için "Constant'ın toplam maliyeti 35 milyon TL. Bu kadar parayı çöpe mi atacağız?" diyerek büyük tepki gösterdi.

ROTA ARABİSTAN YA DA ÇİN

Trabzon'da 4 sezon boyunca 9 milyon euro kazanacak olan Constant'ın bonservisine ise 2.5 milyon Euro ödenmişti. Kulübü zarara uğratmak istemeyen yönetimin, genel menajer Serhat Altıncı'ya talimat verdiği ve Constant'ın Arap ya da Çin kulüplerine pazarlanacağı öğrenildi.

(Habertürk)
Mehmet Ekici için sürpriz referans

Haberin Devamı
YORUM YAZ