MENÜ

Antalya'da sıcak saatler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör istifası yeniden gündeme geldi. Takım genelinde bir düşüş olduğuna dikkat çeken futbol şube sorumlusu Mehmet Aygün, bugünkü toplantıyla Mandıralı hakkında son kararı vereceklerini dile getirdi.

Antalya'da sıcak saatler

PTT 1. Lig’in 21. haftasında konuk olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenilmesinin ardından Antalyaspor’da teknik direktör Hami Mandıralı’nın istifası tekrar gündeme geldi. Mağlubiyeti değerlendiren futbol şube sorumlusu Mehmet Aygün, oynanan oyundan memnun olmadıklarını dile getirdi. Gaziantep karşılaşmasında gol pozisyonu bulamadıklarını ve takımda genel anlamda sıkıntıların olduğunu tespit ettiğini kaydeden Aygün, "Gaziantep’le karşılaşmamızda bir yenilgi aldık. Takımda ciddi sıkıntılar var. Oyuncuların önceki performansı ile şimdikiler arasında uçurumlar var. Önümüzdeki maçları iyi değerlendirmemiz lazım" dedi.

Olağanüstü toplantı

Yönetim dahil teknik direktöründen oyuncularına kadar bir sıkıntının olduğunu belirten Aygün, teknik direktör Hami Mandıralı’nın istifa edeceği söylemlerini değerlendirdi. Bugün yönetim kurulu ile bir toplantı yapacaklarını ifade eden Aygün, "14.00’da yönetimle bir araya gelerek bir toplantı yapacağız. Takımda her kademede sıkıntılar olduğunu söyleyebilirim. Sorun kimden kaynaklanıyorsa toplantıda onu tespit edeceğiz. Sonra herkes üzerine düşen neyse onu yapacak. Mandıralı’nın istifasına ilişkin şu an bir şey söylemek mümkün değil. Toplantıdan ne karar çıkacak ona göre bakacağız" diye konuştu.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ