MENÜ

Sivasspor'da seri bozuldu

Sergen Yalçın yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan, son 6 resmi maçında 6 galibiyet alan Sivasspor'un serisi Galatasaray karşısında bozuldu. Buna karşın Yiğidolar'ın mücadelesi ve Sergen hocanın cesareti ayakta alkışlandı.

Sivasspor'da seri bozuldu

Sezona kötü bir başlangıç yapan Sivasspor, Sergen Yalçın yönetiminde müthiş bir çıkış yakalamıştı. Son 6 resmi maçından da üst üste galibiyetlerle ayrılan Yiğidolar, Galatasaray karşısında da zaferi hedefliyordu. Kırmızı-Beyazlılar son haftalardaki formundan biraz daha geride görünse de, birçok gol pozisyonuna girmeyi başardı. Geriye düştüğü anlarda bile oyunu bırakmayan Sivas, her an puanı kovaladı. Özellikle Sergen Yalçın’ın, daha ilk yarım saatte takımı geriye düşünce ön libero Kadir’i çıkarıp Batuhan’ı oyuna sokması, cesaretinin ve galibiyeti ne kadar istediğinin bir göstergesiydi. Nitekim bu değişikliğin ardından beraberlik golü geldi. Ancak Sivasspor ikinci yarıda skoru korumayı başaramadı.

‘Basit goller yedik’

Sergen hoca maçın ardından yaptığı açıklamada, basit goller yediklerini belirterek, “Dengeli bir oyun oldu. Aslında çalıştığımız pozisyonlardan goller yedik. Bir türlü öne geçemedik. Pozisyonlar da bulduk, goller de bulduk ama son vuruşlarda beceriksizdik. Savunmada da hatalar yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kazanmak istiyorsak daha dikkatli olmalıyız. Olur böyle yenilgiler. Lig daha uzun. Tekrar kazanmaya başlamamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ