MENÜ

İsmail Kartal sonunda patladı!

Ersun Yanal'ın ardından Fenerbahçe'nin başına getirilen, takım şampiyonluk yarışında olmasına rağmen her maç sonrası eleştirilen İsmail Kartal en sonunda patladı.

İsmail Kartal sonunda patladı!

Ersun Yanal’ın ardından teknik direktör olarak Fenerbahçe’nin başına getirilen, takım şampiyonluk yarışında olmasına rağmen her maç sonrası eleştirilen İsmail Kartal en sonunda patladı. Sarı-Lacivertliler kazansa bile oynattığı futbol beğenilmeyen Kartal’ın F.Bahçe’si son olarak kupada PTT 1. Lig takımı Altınordu karşısında Şükrü Saracoğlu’nda 1-1’lik beraberlik aldı. Karşılaşma sonrasında ise gazeteciler Kartal’a, “Neden bu kadar çok eleştiriliyorsunuz?” şeklinde bir soru yöneltti.

‘BENDEN BAŞKA KİM GENÇ OYNATIYOR?’
Bu soruyla birlikte adeta içindekileri döken İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı: “Adam gibi davrandığım için böyle oluyor. Altınordu maçında genç oyuncu oynatıyorum, ona bile laf ediyorlar. İçlerinden birkaç isim yakalarım da bunları takıma kazandırırım diye uğraşıyorum. Bakın bakalım benim gibi genç oyunculara şans veren başka biri var mı? Ne pahasına olursa olsun genç oyunculara şans vermeye devam edeceğim.”

ALPER Mİ WEBO MU?
Sarı-Lacivertli takımın cumartesi günü Mersin İY. ile oynayacağı maç öncesinde teknik heyet, “Alper mi Webo’mu” sorusuna yanıt arıyor. İleri uca 3 oyuncu monte eden Kartal’ın, Emenike’nin sakatlanmasının ardından Kuyt ile Sow’un yanında Alper ya da Webo’dan birini görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Alper’in formaya daha yakın olduğu belirtilirken, Webo’nun maçın gidişatına göre kullanılacağı bildirildi.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ