MENÜ

Şenol Güneş'ten TFF'ye gönderme!

Bursaspor'un hocası Şenol Güneş, Trabzonspor maçından sonra çarpıcı ifadeler kullandı.

Şenol Güneş'ten TFF'ye gönderme!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor'la 3-3 berabere kalan Bursaspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa Atatürk Stadyumu
'nda yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Yeşil-Beyazlılar'ın deneyimli hocası, geçtiğimiz hafta yaptığı demeçle ilgili, "Bir şey dersem ceza alırım diye korkuyorum. Yetkililer beni çok dinliyor. İnşallah daha fazla cezalı oyuncu vermeyiz. Eğer bir hatamız olduysa TFF'den özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Kritik karşılaşmayı galip tamamlayamadıkları için üzgün olduklarını vurgulayan 62 yaşındaki Güneş, "Beklenenden daha fazla yağmur yağdı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, savaştılar, fakat hak ettiğimiz galibiyeti elde edemedik. Trabzonspor da iyi takım, iyi hoca ve iyi bir camiaya sahip. Bugün de iyi oynadılar ama bir takım üzülecekse biz olacaktık. İkinci yarıda fark yapmamız gereken maçta 3-2'den sonra bocaladık. Hakemler rakiplerin sertliğine izin verdiği zaman zorluk çıkıyor. Hak ettiğimiz 3 puanı alamadık" ifadelerini kullandı.
Bursaspor 3-3 Trabzonspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ