MENÜ

Koeman, Sneijder hakkında ilk kez konuştu

Southampton'ın teknik patronu Ronald Koeman, Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder'e ilişkin önemli bir itirafta bulundu.

Koeman, Sneijder hakkında ilk kez konuştu

Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Wesley Sneijder'e talip olduğu belirtilen Southampton'da teknik patron Ronald Koeman, önemli açıklamalarda bulundu.

'Sneijder'i isterim ama...'

Takımının Premier Lig'in 17. haftasında Cumartesi günü evinde Everton'la yapacağı kritik karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen 51 yaşındaki Hollandalı teknik adam, "Doğrusunu söylemek gerekirse Sneijder'le ilgileniyorum. Fakat onun maaşını karşılayamayız. Bunu biliyorum, çünkü ikimizin de menajeri aynı" ifadelerini kullandı.

Ajax'ta beraberlerdi

Hollandalı iki isim, kariyerlerinde daha önce aynı takımda yer almışlardı. 2001 ile 2005 yılları arasında Ajax'ı çalıştıran Ronald Koeman, 2002 senesinde Wesley Sneijder'i altyapıdan çıkarıp A takımda şans tanımış ve 30 yaşındaki futbolcunun başarılarla dolu kariyerine başlamasını sağlamıştı.



Wesley'nin talibi çok

İngiliz ve Hollanda medyasında geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde 30 yaşındaki Sneijder'in, Galatasaray'da ayrılmayı düşündüğü ileri sürülmüştü. Maddi krizde olan Sarı-Kırmızılı kulübün, deneyimli futbolcunun maaşını karşılaşmakta sıkıntı yaşadığı dile getirilmişti. Öte yandan Ada'da Southampton'ın yanı sıra Manchester'ın dev takımları United ile City'nin de Sneijder'e talip olduğu öne sürülmüştü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ