MENÜ

İşte Hamza Hamzaoğlu'nu Florya'ya getiren süreç

Trabzon hezimetiyle koltuğu sallanan Prandelli'nin bileti, Anderlecht maçından sonra kesildi. Yeni hocanın kim olacağı belirlendi, onayı veren isim ise ilginçti: Fatih Terim!

İşte Hamza Hamzaoğlu'nu Florya'ya getiren süreç

Aslında her şey Türk Telekom Arena’daki Trabzon hezimetiyle başladı. Birçok teknik adamla görüşen yönetim, son karar için Anderlecht deplasmanını bekledi. Galatasaray, Avrupa’ya erken veda edince yönetim kurulu Point Otel’de toplandı. Prandelli, davetli olduğu bu toplantıya katılmadı. Yöneticiler telefonda kendisinden savunma istedi ve İtalyan hoca bu yüzden idmana geç katılmak zorunda kaldı.

Önce Albayrak konuştu

Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Prandelli ile yapılan telefon görüşmesinden sonra, belirlenen aday konusunda Fatih Terim’den izin istedi. Çünkü yönetimin adayı, Terim’in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu’ydu. Galatasaray Yönetimi, dün sabah saatlerinde Terim’e danışıldığı yönündeki haberi yalanlamak zorunda kaldı. Bu açıklamadan kısa süre sonra Hamza Hamzaoğlu konuşarak, Galatasaray’dan teklif aldığını doğruladı ve yönetimin kararını beklediğini söyledi. TFF yöneticisi Mete Düren de, Fatih Terim’le görüşeceklerini, onay vermesi halinde Galatasaray’a kolaylık sağlayacaklarını ifade etti.

Kan uyuşmazlığı yaşandı

Bu sırada Ali Dürüst’le birlikte Altur’daki ofisinden çıkan Abdurrahim Albayrak, Florya’ya hareket etti ve Prandelli ile yeni bir görüşme daha başladı. Bu görüşmede kendisine sadece tebliğ yapıldı. Herhangi bir detay görüşülmedi. Prandelli’ye, “Kan uyuşmazlığı oldu. Oynattığın futbolu beğenmiyoruz. Seninle çalışmayacağız” denildikten sonra, İtalyan hocadan ılımlı yanıt gelince, Hamzaoğlu ismi onaylandı.

En son Ali Dürüst açıkladı

Florya’da işler çözüldükten sonra konuşan Ali Dürüst, Hamza Hamzaoğlu ile prensip anlaşması yaptıklarını ve kendisiyle sözleşme imzalayacaklarını söyledi. 44 yaşındaki çalıştırıcıyla bugün Gaziantep’te mukavele yapılması bekleniyor. Hamzaoğlu, Gaziantepspor-Galatasaray maçını da tribünden izleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ