MENÜ

'Hamza Hamzaoğlu hoca değil ağabey'

Akhisar Belediyesporlu futbolcular, Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu'nun ne kadar sevildiğini anlattı.

'Hamza Hamzaoğlu hoca değil ağabey'

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, Sarı-Kırmızılı kulüpte başarılı olup olmayacağı merak konusu. Bunun cevabını zaman gösterecek, ama eski takımı Akhisar Belediye’den kendisi hakkında son derece olumlu referanslar var. FANATİK’e konuşan takımın tecrübeli oyuncusu Ahmet Cebe, şunları kaydetti: “Son 6 yılın 3 yılını onunla geçirdim. Bu göreve fazlasıyla layık bir teknik adam. Zaten milli takıma yükseldikten sonra buralara geleceğini biliyorduk. İnsani vasıflarını söylemeye bile gerek yok. Bizi ayağa kaldıran, Akhisar Belediye takımını bugünlere getiren kendisidir. Bu yükselişte onun büyük emeği var. İnşallah Galatasaray’da başarılı olur, ama önce haftaya biz kendisini bir yenelim, ondan sonrası için başarılar diliyorum (gülüyor).”

İstikrarlı olmayı sever

Bu arada takımın bir diğer tecrübeli ismi Bilal Kısa’nın medyaya yaptığı açıklamalar da, hocanın neden sevildiğini anlatan türdendi: “Bazı hocalar maç kötü biterse takımı hemen kampa alır. Hamza hoca ise alınan skora göre idare şeklini değiştirmez. İstikrarı sever. Bir teknik direktör gibi değil, ağabey gibidir.”

Tunç Kayacı

Görevi 6 aylık

Bilindiği gibi Duygun Yarsuvat ve ekibi mayıs ayında görevi bırakacak. Bu nedenle kısa dönem bir teknik direktör aranıyordu. Nitekim Hamza Hamzaoğlu ile yapılan anlaşmanın da 6 aylık olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ