MENÜ

'10'u oynatsın yeter'

Dünya Kupası maçlarını yorumladığı dönemde, Sneijder'in Galatasaray'daki yerlilerden 3-4 kat fazla para aldığı ve milli takımdaki kadar koşmadığı eleştirisini yapan Hamza Hamzaoğlu hakkında, yıldız futbolcunun menajeri Albers, FANATİK'e özel açıklamalar yaptı, önemli mesajlar gönderdi.

'10'u oynatsın yeter'

Aslan’ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu, yaz aylarında Dünya Kupası maçlarını yönetirken, Hollanda-Meksika mücadelesi öncesi Sneijder’i eleştirmişti. Yıldız futbolcunun Galatasaray’daki yerlilerden 3-4 kat fazla para aldığını, bunu hak edip etmediğinin sorgulanması gerektiğini söyleyen Hamzaoğlu, kendisinin Türkiye’de, milli takımdaki kadar koşmadığını da ifade etmişti. Bu sözler Galatasaray taraftarını çok kızdırmıştı. Şimdi 44 yaşındaki hocanın, Hollandalı futbolcuya karşı tutumu merak ediliyor. Biz de konuyla ilgili olarak Sneijder’in menajeri Guido Albers’e sorular yönelttik. Albers şu ifadeleri kullandı:

Onlar eski yönetimin vaadi!

“Bence bu sözler, o anlık yorumlardır. Önemli olan şimdi takım için ne yapabileceği. Sneijder için önemli olan da takımda oynaması. Çünkü ancak oynarsa faydalı olabilir. Bildiğiniz gibi Anderlecht maçı öncesi Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’la beraber olduk. Eski yönetim tarafından sözleşmesinin uzatılacağı ve kaptanlık verileceği sözünü tekrarladık. Onlar da, bu sözlerin eski yönetime ait vaatler olduğunu ve şimdi kendilerinin görevde bulunduğunu ifade ettiler. Hedeflerinin 4. yıldız olduğunu, Sneijder’e ihtiyaç duyduklarını, devam eden sözleşmesinin aynen kalacağını ve ondan memnun olduklarını belirttiler.”

Mehmet Demircan

İlginç diyalog
Haber Müdürümüz Mehmet Demircan, menajer Guido Albers’in merakı üzerine Hamza Hamzaoğlu’nun özelliklerini anlatırken, “Yabancı dil biliyor mu?” sorusuyla karşılaştı. Demircan, “Muhtemelen bilmiyor” deyince, Albers, “İlginç” cevabını verdi. Sneijder, Prandelli ve Mancini’yle İtalyanca anlaşıyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ