MENÜ

İstanbul BŞB 60-95 Fenerbahçe Ülker

Basketbol Ligi'nin lideri Fenerbahçe Ülker müthiş bir seri yakaladı. İkinci hafta aldığı Gaziantep yenilgisi sonrası, rakip tanımayan Sarı-Lacivertliler, dün de İstanbul BŞB.'yi 35 sayı farkla 95-60 mağlup edip, üst üste 5. zaferine uzandı.

İstanbul BŞB 60-95 Fenerbahçe Ülker

Basketbol Ligi’nde geçen hafta Galatasaray Liv Hospital derbisini kazanarak zirveye oturan Fenerbahçe Ülker, dünkü İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında da galibiyet serisini sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, sezonun ikinci haftasında Royal Halı Gaziantep karşısında verilen fire sonrası, çıkışa geçti. Sırasıyla Trabzonspor Medical Park, Tofaş, Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Liv Hospital’ı mağlup eden Kanarya, İstanbul BŞB. engelini de rahat bir şekilde 95-60 geçerek, üst üste 5., toplam da 6. galibiyetine uzandı.

Semih’ten 27 sayı...

Rakip potaya bıraktığı 27 sayıyla galibiyette büyük rol oynayan ve takımın en skoreri olan Semih Erden, Vesely, Oğuz ve Bjelica’yla birlikte pota altında etkiliydi. Bu sayede, daha ilk çeyrekte farkı yakalayan (30-11) Fenerbahçe devreyi de 48-25 üstün kapattı. Uzun oyuncuların katkısı ikinci yarıda da devam edince, skor farkının da rahatlığıyla Fenerbahçe Ülker idman yaparcasına sahadan galip ayrılmayı başardı. Öte yandan, karşılaşma öncesinde, THY Avrupa Ligi’nde Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom takımları arasında oynanan maçtan önce çıkan olaylarda hayatını kaybeden Sırp taraftar Marko Ivkovic için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ