MENÜ

Toraman: Sivas hak ettiği yere gelecek

Sivasspor'un başarılı savunmacısı İbrahim Toraman, son haftalarda kalitelerini masaya yansıtamadıklarını dile getirdi. Kırmızı-Beyazlı oyuncu, bu durumu kısa sürede düzeltip Sivas'ı hak ettikleri yere taşıyacaklarını söyledi.

Toraman: Sivas hak ettiği yere gelecek

Balıkesirspor maçının zçor geçeceğini dile getiren Sivasspor'un savunmadaki deneyimli ismi İbrahim Toraman, son haftalarda kalitelerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. İyi oynadıkları karşılaşmalarda son dakikalarda yedikleri gollerle rakiplerin geresinde kaldıklarına vurgu yapan Kırmızı-Beyazlı krampon, "Bu takım buraları haketmiyor daha yukarılara çıkacaktır. Bu hafta yeni bir başlangıç yapıp Sivasspor’u iyi olduğu yerlere taşımamız lazım" diye konuştu.

Kar yadığı salona kaçtılar

Sakatlıktan yeni çıktığı belirten İbrahim, Balkes'e karşı forma giyip giyemeyeceğini de son idmanda belli olacağını söyledi. "Son maçta sakatlığım dolayısıyla çıktım, iyi bir tedavi dönemi geçirdim şimdi antrenmanlara başladım" diyen tecrübeli stoper, " Biraz ağrılarım var, yüzde yüz hazır değilim ama bugün biraz daha iyiyim. Yarın tekrar antrenmana çıkıp duruma bakınca o zaman belli olur" ifadesini kullandı. Bir basın mensubunun, "Kar yağdı, Sivasspor bundan etkilenir mi? sorusu üzerine ise İbrahim, "Önemli olan burada en iyi şekilde hazırlanmaktır. Bu şartlara, saha koşullarına kendimizi hazırlayıp, sahamızdaki maçlarda bir avantaj olabileceğini düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Bu arada Sivasspor teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde çalışmalarını sürdüren Yiğidolar'ın, kar yağışı altında top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Kar yağışının artmasıyla, idman kapalı sahada, çift kale maçla devam tamamlandı. Sakatlıkları devam eden Hakan Arslan ve John Utaka takımdan ayrı çalıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ