MENÜ

Fatih Sezer: Bu işin tadı kaçtı

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, mücadelelerini daha güçlü, daha kenetlenmiş bir şekilde devam edeceklerini bildirdi.

Fatih Sezer: Bu işin tadı kaçtı

Sezer, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bugüne kadar hakemler konusunda açıklamada bulunmadıklarını belirterek, ligin 8. haftasında yaptıkları Balıkesirspor maçında yaşananların bardağı taşırdığını vurguladı.

Siyah-kırmızılı takımın, ligde aldığı sonuçların Balıkesirspor maçını çok önemli hale getirdiğini ifade eden Sezer, şunları kaydetti:
"Bu önemin verdiği bilinç ve psikolojiyle karşılaşmaya çıktık. Artık, bu şanssız kayıplara son vermek, ligde hak ettiğimiz noktaya gelmek için galibiyete inanmıştık. Baskılı oynadığımız dakikalarda duran toptan gelişen bir pozisyonda 1 metreyi aşan ofsaytı vermeyen ve golü geçerli sayan hakem, maçın kaderini doğrudan etkilemiştir."

"Bu işin tadı kaçtı"

Sezer, bu sezon içerisinde Eskişehirspor’un aleyhine verilen hatalı kararlarının kendilerini doğrudan etkilediğini vurguladı.

Söz konusu durumun Eskişehirspor camiasını sıkıntıya soktuğunu dile getiren Sezer, şu ifadelere yer verdi:
"Bu işin tadı kaçtı. Maçın birinci yardımcı hakemi Süleyman Özay’ın Balıkesirli olduğu yönünde bir takım haberler çıktı. Bu konuyu araştırıyoruz. Eğer doğru ise tam bir skandaldır. Mücadelemize daha güçlü, daha kenetlenmiş bir şekilde devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Eskişehirspor, camiası ile geçmişten bugüne kendisini kanıtlamış güçlü bir kulüptür. Kimsenin sindireceği, görmezden geleceği bir ortama asla seyirci kalamayız, kalmayacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ