MENÜ

Tanju Çolak, Bingöl'de gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "Futbol'un Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" organizasyonunun bugünkü durağı Bingöl'dü.

Tanju Çolak, Bingöl'de gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında eski milli futbolcular, Bingöl'de gençlerle buluştu. Eski milli futbolculardan Tanju Çolak," futbol evrenseldir, kardeşliktir. Hakkari'ye gittiğimizde esnaflar kepenklerini açtı. Çok güzel görüntüler oluştu" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, Bingöl'e gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran bir restoran cafe'de deneyimlerini gençlerle paylaştı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tanju Çolak, Bingöl'de çok duygulu ve güzel anlar yaşadıklarını söyledi. Bingöl'de geçirdikleri süre içinde gençlerle dolu dolu bir zaman geçirdiklerini dile getiren Çolak, "geçen hafta Elazığ'daydık bugün Bingöl'de, yarında Bitlis ve Ağrı'da olacağız" dedi.

Gençlerle bir süre görüşen eski milli futbolcular daha sonra Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti. Vali Taşyapan, futbolun ustalarını Bingöl'de görmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Eski milli futbolcuları kendisinin de ilk kez bir arada gördüğünü anlatan Taşyapan, bu ziyaretin gençlere örnek olacağını belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Tanju Çolak ise, Hakkari'ye gittiklerinde çocuklarla maç yaptıklarını anımsatarak, "Esnaf kapalı kepenklerini açtı. Çok güzel görüntüler oluştu. Ancak basına yeteri kadar yansımadı. Futbol evrenseldir, futbol kardeşliktir. Bu yüzden buradayız" diye konuştu.

Futbolcular, Vali Taşyapan'a milli takım forması, Vali Taşyapan da futbolculara Bingöl balı hediye etti.

Çocuklarla caddelerde gezen futbolcular bir çay bahçesinde ise vatandaşlarla sohbet etti. Bingöl Şehir Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikte Bingöllü gençlerle buluşan futbolcular, maçı izlemeye gelen çocuklara futbol topu dağıttı. Futbolcular daha sonra gençlerle maç yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ