MENÜ

TFF'de birlik beraberlik zirvesi!

Süper Kupa Finali için geri sayıma geçilirken Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i makamında ziyaret etti, yeni sezon öncesi başkanlar birlik beraberlik mesajı verdi.

TFF'de birlik beraberlik zirvesi!

İstanbul Başakşehirspor ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu’nu ziyaret etti. Başkan Yıldırım Demirören’le bir araya gelen Gümüşdağ, Türk futbolunun önemli sorunlarının olduğunu, bunların giderilmesi için de TFF ile görüşme halinde olduklarını söyledi. TFF ile her zaman istişare içinde olacaklarını belirten başkan Gümüşdağ, Süper Kupa Finali’nin de centilmenlik içinde geçeceğine inandığını belirtti. Başkan Demirören ise “Kulüpler federasyonla, federasyon da kulüplerle var olur. ‘Biz’ diye hareket edersek, futbolumuzun marka değeri ve kalitesini yükselteceğimize inanıyorum. Kulüplerimizin mali dengelere daha fazla ğilmesi lazım” diye konuştu.

‘Fenerbahçe ile görüşüyoruz’

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa Finali ile ilgili de değerlendirmede bulunan Demirören, “Ben iki kulübe de teşekkür ediyorum, bu maçın gelirlerini Soma’da vefat eden madencilerin ailelerine bağışlayacaklar. Bu kardeşliğin sahaya da tribünlere de yansıması gerekiyor. Pazartesi günü oynanacak maç sadece bir kupa maçı. Bittikten sonra olumlu yönlerini tartışırsak futbolu bir yere getirebiliriz. Fenerbahçe ve Galatasaray bizim için ne kadar önemliyse PTT 1. Lig’deki bir takımımız da önemli” ifadelerini kullandı. E-bilet konusuna da değinen başkan Demirören, “Yeni bir sistem. Mutlaka zorlukları var ama bu zorluklar aşılacaktır. Herkes de buna uyacak. Bunun arkasında kesinlikle bir şey aranmaması gerekiyor. Bütün Avrupa’nın uyguladığı bir sistem. Bugün hepimizin rahatsız olduğu taraftarlar belli. Hepimizin rahatsız olduğu o kitlelerden de kurtulmak için e-bilet çok önemli” şeklinde cevap verdi. Fenerbahçe ile de e-bilet konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirten Demirören, temennilerinin Sarı-Lacivertli kulübün de sisteme dahil olması yönünde olduğunu söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ