MENÜ

Son Akigo Zokora

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor, Didier Zokora'yı renklerine kattı.

Son Akigo Zokora

Trabzonspor’da 3 yıl geçirdikten sonra sözleşmesini karşılıklı fesheden Fildişi Sahilli krampon, Yeşil-Siyahlı ekibe gelişindeki en büyük etkenin, eski hocası olduğunu dile getirdi.Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Akçay’ın Trabzon’dan öğrencisi olan Zokora, “Hocamla yeniden buluştuğum için mutluyum. Akhisar’da çok sıcak karşılandım. Takım arkadaşlarımla birlikte önemli işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.Yıldız futbolcu ayrıca geçen sezon Trabzonspor’da oynarken Akhisar’a 3-0 ve 4-2 yenildikleri maçı unutamadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Wato Kaute gidici

Yaklaşık 1.5 aydır bu transfer üzerinde çalıştıklarını kaydeden başkan Hüseyin Eryüksel ise şunları söyledi: “Hocamızla Erzurum kampında fikir birliğine vardıktan sonra başlayan görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı. Prensip olarak sonuçlanmayan hiçbir transfer girişimini açıklamadık. Bu kez de aynı şekilde davrandık. Zokora’nın gelmesiyle yabancı transferini kapattık. Bundan sonra bir ya da iki yerli oyuncuyu renklerimize dahil etmek istiyoruz.” Bu arada Akigolar’ın Wato Kuate ile yollarını ayıracağı ifade edildi.

YORUM YAZ