MENÜ

Karabük'ten dev adım: 1-0

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında Kardemir Karabükspor, Saint Etienne'i konuk etti. Geçtiğimiz turda Rosenborg'u oynadığı 2 maç sonunda elemeyi başaran temsilcimiz, Saint Etienne'i 1-0 yenmeyi başardı. Karabükspor'un golünü 60. dakikada Kumbela kaydetti.

Karabük'ten dev adım: 1-0

Maça temsilcimiz hızlı başladı. Tam saha pres ile St. Etienne'e pas yaptırmayan Karabükspor, ilk tehlikesini 7. dakikada yakaladı. Erdem'in sağ çizgiden altı pasa kestiği ortaya Kumbela dokunamadı ve önemli bir gol pozisyonu harcanmış oldu. Geri kalan dakikalarda St. Etienne etkili oldu. Bir topu direkten dönen Fransız ekibinin tehlikeli ataklarını Karabük savunması savuşturmayı başardı.

Kumbela'dan müthiş gol


İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi Karabükspor etkili başladı. Traore ve Kumbela ile rakibini bunaltan Karabükspor, aradığı golü 60. dakikada Domi Kumbela'nın müthiş şutu ile buldu. Traore'nin geliştirdiği atakta arapasına hareketlenen Kumbela sağ çaprazdan ters direğe düzgün bir vuruş yaptı, meşin yuvarlak direğin içine çarpıp ağlarla buluştu. (1-0) Golden sonra çok oyuncu ile Karabük kalesine yüklenen St. Etienne etkili atak geliştiremedi ve mücadele Karabükspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Rövanş maçı 28 Ağustos'ta Saint-Etienne'de yapılacak.

K. KARABÜKSPOR - ST. ETIENNE MAÇ DETAYI

Haberin Devamı
YORUM YAZ