MENÜ

Gerrard: Arsenal'e gitmemesini Suarez'e ben söyledim

Steven Gerrard, 12 ay önce Arsenal'in 40 Milyon+1 Pound teklifine Suarez'in red cevabı vermesinin nedeni olarak kendisini gösterdi.

Gerrard: Arsenal'e gitmemesini Suarez'e ben söyledim

Gerrard "Suarez ne yapacağını bilmez bir durumdaydı. Takımdan ayrılmak istiyordu. Bana geldi ne yapması gerektiğini sordu. Kesin olarak Arsenal'e gitmemesini söyledim. Ardından Arsenal'in çok önemli bir kulüp olduğunu fakat şu anda onlar için iyi kendisi için kötü bir transfer olacağını söyledim. Suarez'in Liverpool'a geldiği ilk gün hedefi Real Madrid veya Barcelona'da oynamaktı. Bunu bana açıkça söyledi. Buna takım kaptanı olarak cevap vermek zorundaydım. Eğer 30 gol atarsan ve yılın futbolcusu seçilirsen bu amacına ulaşırsın sen istemeden onlar kapını çalarlar tavsiyesinde bulundum. Hem kendi hem kulüp ve taraftarlar için bizde çok başarılı bir sezon geçirmesi gerekiyordu" dedi.

"Suarez'e kızamam"

Gerrard ayrıca "Hiçbir şekilde Suareze kızmam söz konusu değil bu konuda.Bize geldiği zaman bir rüyası vardı bunu gerçekleştirdi.Arsenalin teklifini kabul etseydi büyük hayal kırıklığı yaşardım" açıklamalarında bulundu.

Edip ADANIR / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ