MENÜ

Ersun Yanal'ın 3 emri

Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli teknik direktörü, yeni sezon öncesi oyuncularına şu mesajı gönderdi: Agresif olacağız, pres yapacağız, hemen topu kapıp, rakibi bol pasla bunaltacağız.

Ersun Yanal'ın 3 emri

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, 5 günlük Topuk Yaylası programından bir hayli memnun gözüküyor. Futbolcularının çalışma azmini oldukça başarılı bulan tecrübeli çalıştırıcı, özellikle yeni favorisi Diego'ya övgü yağdırdı. Oyuncularına yeni sezon öncesi uyarılarda bulunmayı da ihmal etmeyen Yanal, geçen sezon Süper Lig'de açık ara şampiyonluğa ulaşan ekibinden bu kez daha fazlasını istiyor. Deneyimli hocanın, oyuncularına, "Geçen sezon nasıl rakiplerimizi bozguna uğrattıysak, yeni sezonda da aynısını fazlası ile yapacağız. Rakipler 60. dakikadan sonra düşerken, sizler sahne alacaksınız" dediği öğrenildi.

'Yine aynısını yapacağız'

Takımından her zaman savaşmasını isteyen Yanal'ın, konuşmasının devamında da, "Agresif olacağız, pres yapacağız, hemen topu kapıp, bol pasla rakibi bunaltacağız. Kanat bindirmeleri ve çekilen sert şutlarla rakibe aman vermeyeceğiz. Geçen sezon son dakikalara kadar sürdürdüğümüz ve maç bitti sanılırken kazandığımız maçları, bu sezonda başarıp, yine kazanacağız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ