MENÜ

Melo, taraftarı ikiye böldü

Sezona oldukça formsuz başlayan ancak son haftalardaki performansıyla göz kamaştıran Melo, Galatasaray taraftarını ikiye böldü.

Melo, taraftarı ikiye böldü

Geçtiğimiz sene Juventus'tan kiralık olarak takıma kazandırılan Melo, sergilediği performans ve azimle bütün Galatasaraylıların sevgisini toplamıştı. Kazanılan şampiyonlukta da önemli katkısı bulunan Brezilyalı, transfer döneminde ise Sarı Kırmızılılara bir hayli sıkıntılı günler yaşatmıştı. "Geldi-gelecek, Fener'e gidiyor, işi yokuşa sürüyor" denilen oyuncu, transfer döneminin son günlerine girilirken bir kez daha kiralık olarak Galatasaray'la anlaştı.

Bu sezona fazla kilolarıyla başlayan sambacının ligin ilk döneminde sergilediği performans, taraflı tarafsız bütün Türk futbol camiasının tepkisini toplamış, herkeste "sezon sonunda gönderilmeli" düşüncesini oluşturmuştu. Yabancı kontenjanını da dolduran Melo'nun yerine hem yerli hem de gelecek vaadeden Alper Potuk'un getirilmesi, basında dolaşan haberler arasındaydı.

Ancak sezonun kritik dönemine girilirken fiziksel formunu yakalayan "Pitbull", ortaya koyduğu iyi futbolla da kafaları karıştırdı. Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen oyuncunun sarı kırmızılılar tarafında satın alma opsiyonu 30 Nisan'da sona eriyor. Galatasaray yönetiminin de bu kısa zamanda yıldız oyuncunun bonservisini alıp almama konusunda bir karara varması gerekiyor.

Biz de fanatik.com.tr olarak Galatasaray taraftarının Melo hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için bir anket oluşturduk. "Sizce sezon sonunda kira süresi dolacak olan Felipe Melo hakkında Galatasaray Kulübü ne yapmalı?" sorusunu sorduğumuz anketimize 20 Mart 2013 tarihi itibariyle 106.376 kişi katıldı. Anket sonuçları ise Melo konusunda camianın ikiye bölünmüş durumda olduğunu gösterdi. Öyle ki anketimize katılan kullanıcılarımızın %44'ü "Melo sezon sonunda gönderilmeli" derken, diğer %56'lık kesim ise Melo'nun bonservisinin alınması gerektiğini belirti.

Ankete yapılan yorumlarda da kullanıcılarımız arasında bir mutabakat sağlanamadı. Can Ulupınar adlı kullanıcımız yaptığı yorumda, "Melonun kendisi de takıma uyumu da son derece iyi. macera aramaya gerek yok almak gerek..." diyerek Brezilyalının elden kaçırılmaması gerektiğini belirtirken, dijles orçun isimli kullanıcımız ise "alper ı alıp meloyu göndermelııııııyııızzzyabancı kontejanı artar..ayrıca alper daha teknık bır furbolcu" yorumunu yaparak Melo'nun yerine alternatif önerdi.

Sonuçlar gösteriyor ki; Melo'nun bonsersivi alınsa da alınmasa da, Galatasaray taraftarının önemli bir bölümü verilen karar sonrasında mutlu olmayacak.

Batuhan ÖZDEMİR/fanatik.com.tr

Haberin Devamı

FELIPE MELO'NUN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ