MENÜ

'Çocuklarını kaçırırım' şakaymış!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i mektup yoluyla "Çocuklarını kaçırırım" diye tehdit ettiği iddia edilen Altay taraftarı Ogan Çaylayık, "Mektup yazmadım, Twitter geyiği yaptım" dedi.

'Çocuklarını kaçırırım' şakaymış!

Federasyon başkanı Özgenerin'in hem şampiyonluğa hem düşmeye oynayan takımların taraftarlarından tehtitler aldığı yolundaki haberler tartışılırken olayın kahramanlarından Altay taraftarı Ogan Çaylayık DHA'ya konuştu.

İstanbul'da yaşayan, fanatik Altay taraftarı olan Ogan Çaylayık, şunları anlattı:
"Özgener'e mektup yazmadım. Twitter'da 30 Nisan'da takımımızın Boluspor'a 1-0 yenildiği gün, 'Mahmut Özgener'e suikast planı yapıyorum' ve "Mahmut Özgener'in çocuklarını kaçıracağım' şeklinde iki tweet girdim. İkisi de tamamen 'geyik' diye tabir edebileceğimiz, kesinlikle ciddi olmayan ifadelerdi. Bu ifadeleri kendisine göndermiş değilim. Asla mektup falan da yazmadım. Arkadaşlarım, 'Böyle geyik olmaz. Bunlar yanlış anlaşılır' diye uyarınca tweetleri sildim."

Babası Turgay Çaylayık ve amcası Tayyip Çaylayık'ın de eskiden Altay'da futbol oynadığını, yakın akrabaları arasında kulüp üyeleri bulunduğunu belirten Çaylayık şunları söyledi:
"Altay konusunda çok duygusalım. Kulüp üyesi olmayı da düşündüm, ancak fırsat olmadı. Kişisel internet blogumda da Altay'la ilgili yazılar yazıyorum. Bu sezon takımımızın küme düşme tehlikesi yaşamasına çok üzüldüm. Ancak ne olursa olsun, bu yüzden kimseyi tehdit edecek biri değilim. Marmara Ekonometri Bölümü'nde okudum. Halen bir reklam şirketinde çalışıyorum. Gerekirse yüz yüze gelir, yazdıklarımdan dolayı Mahmut Özgener'den özür dilerim. Ancak konuyu abartmanın gereği yok."

Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar haberi duyar duymaz konuya hassasiyetle yaklaştıklarını belirterek, "Konu zaten yargıya intikal etmiş. Tehdit eden kişi kulüp üyemiz değil. Eğer üyemiz olsaydı, derhal atardık. Altay Kulübü olarak camiamızın önemli isimlerinden biri olan Mahmut Özgener'e tehdit, hakaret edilmesini kabullenemeyiz. Yönetim olarak bu konudan çok rahatsız olduk" diye konuştu.

ULAŞ SAĞ - İZMİR / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ