MENÜ

Kaptan'dan kötü haber

“Ne pahasına olursa olsun derbide sahada olmak istiyorum” diyen Arda'nın henüz takımla çalışmalara katılmaması sıkıntı yarattı. Genç yıldızın kadroya girme ihtimali yüzde 10.

Kaptan'dan kötü haber

Ali Sami Yen Stadı’ndaki Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Turan’dan gelen kötü haber, teknik ekipte sıkıntı yarattı. Geçen hafta içindeki idmanda Mehmet Topal’ın müdahalesiyle sakatlanan genç oyuncu, Trabzonspor deplasmanında forma giyememişti. Kaptan bu maçın ardından teknik direktör Frank Rijkaard’la yaptığı görüşmede, “Ne pahasına olursa olsun Fenerbahçe derbisinde sahada olmak istiyorum” demişti. Ancak aradan geçen günler, Arda’nın büyük özverisine karşın yıldız futbolcunun takımla birlikte çalışmalara katılmasını sağlayamadı. Dünkü antrenmanda da tedavisine devam edilen 23 yaşındaki oyuncu, takımdan ayrı olarak çalıştı. Hollandalı hocanın kulüp doktorlarından aldığı rapor doğrultusunda, Kaptan’ın derbide oynama ihtimalini yüzde 10 oranında belirlediği ve alternatif düşünmeye başladığı bildirildi.

Tüm kombinasyonları deniyor
Rijkaard’ın bu nedenle Giovani Dos Santos’la özel bir görüşme yaptığı ve genç yeteneği sol kanatta kullanacağı belirlendi. Sağ açık ise Kader Keita’ya emanet edilecek. Jo’nun arkasında da Elano’nun görev yapması bekleniyor.

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ