MENÜ

Şampiyonluk aşkına

Bursalı taraftarlar Denizli maçına akın etti, tribünlerdeki bayrak ve atkı şov nefes kesti. Şampiyonluk havasına giren taraftarın, “4 büyük masalına son vermeye geliyoruz” pankartı dikkat çekti.

Şampiyonluk aşkına



Yeşil-Beyazlı taraftarların şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımlarına desteği görülmeye değerdi. Denizlispor ile 19 bin kişilik Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın günler öncesinde biletlerini alan taraftarlar, kapıların açıldığı saat 17:30’dan itibaren tribüne koştu, stadı hınca hınç doldurdu. Yeşil-Beyaz formalarıyla ve atkılarıyla stadı dolduran taraftarlar, maçtan önce ve karşılaşma sırasında bayrak ve atkılarıyla stadı adeta karnaval yerine çevirdi. Maç öncesi futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar tek tek yumruk şov yaptırdı. Karşılaşmanın başında kapalı kale arkasında bulunan taraftarların açtığı pankart dikkat çekti. Atkı şov esnasında, ”Didem seni seviyorum. Doğum günün kutlu olsun” ve ”5’inci büyük olmaya değil 4 büyük masalına son vermeye geliyoruz“ yazılı dev pankartlar açıldı.

Sabaha kadar eğlendiler
Bir Bursaspor taraftarı elindeki çiçekleri, Denizlisporlular’ın bulunduğu misafir tribününe giderek rakip takım taraftarlarına verdi. Mudanya Belediyesi Bando Ekibi de Maraton Tribünü’nde müzikleriyle taraftarları coşturdu. Taraftarlar gelen galibiyeti gece geç saatlere kadar kutladı.



Taraftarların açtıkları ilginç pankartlar tribünleri iyice ateşledi.


Mudanya Belediyesi Bando ekibi müzikleriyle keyifli anlar yaşattı.


Bursa Ustalar Kılıç Kalkan ekibi maç öncesi yaptığı gösteriyle tribünleri coşturdu. Taraftarlar da kendilerine büyük ilgi gösterdi.

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ