MENÜ

"Canla başla oynayacağız"

Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçını İstanbul Büyükşehir Belediyesi lehine 1-0 tescil etmesiyle düşmekten kurtulan Diyarbakırspor'da karar, kafile tarafından sevinçle karşılandı.

"Canla başla oynayacağız"

Cezası nedeniyle yarın Antalyaspor ile İzmit İsmetpaşa Stadı’nda yapacağı maç için Kocaeli’ne gelen Diyarbakırspor’da teknik direktör Güvenç Kurtar, TFF’nin, 87. dakikada tatil edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçıyla ilgili kararının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Kurtar, şöyle devam etti: "En azından geri kalan maçlarımızda mücadele etme şansı yakaladık. Takım olarak tüm düşüncemiz ligde kalmaktır. Kamuoyunda ’Diyarbakırspor’u kurtarma operasyonu’ gibi bir düşünce olmasın. Şimdi biz kurtarsak diyecekler ki ’destek var’ Bugüne kadar canı yanan takım Diyarbakırspor, bundan sonra lehimize dahi bir hata istemiyoruz. Çıkıp canla başla oynayacağız. Ligde kalacağız. Bundan başka bir düşüncemiz yok. En azından adaletli bir şekilde oynamak istiyoruz."

Kimseden yardım beklemediklerini dile getiren Kurtar, "Hakemler neyi görüyorsa onu çalsınlar. Hakkımızı versinler, biz zaten ligde kalacağız buna inanıyorum" dedi. Diyarbakırspor’un ligden düşeceği endişesini taşımadığını, futbolcuların da aynı düşüncede olduğunu ifade eden Kurtar, başarı için çalışacaklarını eksik oyunculara rağmen mazeret üretmeden ligde kalmanın mücadelesini vereceklerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ