MENÜ

"Kazanmak zorundayız"

Bank Asya 1. Lig'de yarın sahasında Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Oğuz Aydın, bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

"Kazanmak zorundayız"

Aydın, puan kaybetmeye tahammülleri olmadığını belirterek, "Son haftalarda alınan sonuçlar bizi alt sıralara itti. Çanakkale Dardanelspor da alt sıralardan kurtulmaya çalışan rakiplerimizden. Her iki takım için de zor olacak. Çanakkale Dardanelspor maçını kazanmak zorundayız" dedi.

Takımda bazı eksiklerin bulunduğunu ifade eden Aydın, "Evren ve Halil sakatlıkları nedeniyle, Ulaş ise sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ancak bu oyuncuların yerine görev yapabilecek alternatiflere sahibiz. İnanıyorum ki oynayacak arkadaşlar ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır" diye konuştu.

Taraftarın iç saha maçlarında çok önemli olduğunu kaydeden Aydın, "Taraftarımızın bize kırgın olduğunu biliyoruz. Ancak bu maçta onların bize destek olmasına çok ihtiyacımız var. Taraftar bir takımın olmazsa olmazı. Bu maçta da yanımızda olmalarını istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ