MENÜ

"İdmanda bile iki golüm yoktur"

Aslan'ı yıkan adam Koray Arslan, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu: “Galatasaray maçından önce hocam, 'Caner tam bir bek oyuncusu değil, oradan boşluk bulabilirsin' demişti. Attığım goller benim için de sürpriz oldu. İlkinde top elime çarpmış, ama farkında değildim.”

"İdmanda bile iki golüm yoktur"

Eskişehirspor’un Galatasaray zaferinde başrolü oynayan Koray Arslan, konuşmak için FANATİK’i seçti. Attığı iki golle önceki güne damgasını vuran başarılı futbolcu, ilginç yorumlarda bulundu. Sarı-Kırmızılılar’la oynadıkları maça kadar ligde yalnızca bir golü olduğunu belirten Koray, “Ondan önce antrenmanlarda bile iki golüm yoktur. İki kez rakip fileleri havalandırmak, açıkçası benim için de büyük sürpriz oldu. Karşılaşmadan önce hocamız Rıza Çalımbay, “Caner tam bir bek oyuncusu değil, oradan ileri çıkıp boşluk bulabilirsin’ demişti. Bu yüzden maçta ileri çıkacaktım. Yukarıdan kopmamak adına bu müsabakadan galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu ve bunu başardık. 2-0 öne geçince de, skorun verdiği moralle birden kendimi sahanın her yerinde buldum” dedi.

‘Gol atmayınca tanımıyorlar’
Futbola Buca’da başlayan başarılı sağ kanat oyuncusu, “Göztepe, Karşıyaka ve Güngören’de oynadıktan sonra, 4 sezondur Eskişehirspor’dayım. Türkiye’de gol atmayınca göze batmıyorsunuz.

Bu sezon 1 maç dışında hepsinde forma giydim. Ama şu ana kadar kimsenin farkında değildim. Her sezon ortalama 30 maç oynuyorum. Şampiyonluk yolunda en güçlü adayım Bursaspor. Gizli lider ve fikstür avantajı var. Ancak 3 büyük gerçeğini de unutmamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Elle oynadığını itiraf etti
İlk golde topun eline çarptığını da itiraf eden Koray, “Maçtan sonra verdiğim röportajda elime çarptığının farkında olmadığımı söyledim. Karşılaşmayı izlediğimde top elime çarpmış ve bir avantaj sağlamışım. Gerçekten farkında değilim. Attığım 2. gol kariyerimin en güzel gollerinden biri. Süper Lig’de en fazla puan topladığımız takım Galatasaray. Bu yüzden maçtan önce bir çekincemiz yoktu.

Eski Aslanlar’dan tebrik!
Eşinin karşılaşma öncesi kendisine, “Benim için bir gol atar mısın?” dediğini de vurgulayan Koray, şunları söyledi: “Ben ona 2 gol armağan ettim. Maçtan sonra çok tebrik aldım. Özellikle daha önce Galatasaray’da oynamış ve buruk şekilde ayrılmış futbolcu arkadaşlarım arayıp tebrik ediyorlar.”

Murat Akbaş / Fanatik Çok Özel

Haberin Devamı
YORUM YAZ