MENÜ

Fanatik yazdı, Denizli kaldı

Futbol Komitesi Başkanı Adalı'nın Terim teklifi üzerine, Başkan ile Denizli masaya oturdu. Yapılan toplantı sonrasında tecrübeli çalıştırıcının gelecek sezon da yuvada kalması kesinleşti.

Fanatik yazdı, Denizli kaldı

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Fatih Terim’i Başkan Yıldırım Demirören’e önermesi, FANATİK ayrıcalığıyla gündeme bomba gibi düşmüştü... Bu şok haberin ardından, yaşananları basın sorumlusu Profesör Doktor Mete Düren açık sözlülükle dile getirdi... Mustafa Denizli’nin geleceği hakkında yönetimde de endişe duyulduğunu itiraf eden Düren, “Doğrusu bu haber ‘cuk’ diye oturdu! Ortada bir gerçek var, camiada, dışarıda, içeride ve yönetimde hocanın durumu hep konuşuluyordu, ancak bundan öteye geçmiyordu. Ancak FANATİK’teki haberin ardından Başkan Yıldırım Demirören ile Mustafa Denizli biraraya geldiler ve gelecek hakkında konuştular. Sonuç da ortaya çıktı. Artık çok net bir şekilde, hocanın gelecek sezon da takımın başında kalacağını biliyoruz” ifadesini kullandı.

‘Krizi çözdük, teşekkürler’
“Biz hocanın ne arkasındayız, ne sağında, ne de solunda” diyen Düren, sözlerini şöyle noktaladı: Sadece hem başkanımız hem de yönetim olarak hocamızla çalışmak istiyoruz. Bu konuda bir haberle en kestirme yoldan sonuca bağlandı. Biz de yönetim olarak size teşekkür ederiz...”

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ