MENÜ

'1 hafta beklesinler sonra yuhalarlar'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, FANATİK yazarı Serhat Demirtaş'ın RadyoSpor'da yayınlanan Kuzeyin Sesi programına katıldı, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

'1 hafta beklesinler sonra yuhalarlar'

Önceliği bugün yapılacak olan mali genel kurula veren Karadeniz ekibinin patronu, bu oturumda olmayı özellikle istediğini söyledi. Şener, “Olağan, rutin bir genel kurul. Öyle çok büyütülecek bir durum değil aslında. Şahsen bulunmak istedim. Bakalım kim ne söyleyecek, yüzümüze söylesin. Muhalif sesler varsa onları dinleyelim. Bizim orada borcu konuşmayı herkes çok sever. Borç konuşmak, niye diye sormak kolaydır. Fakat ben kimseden böyle zamanlarda bir proje duymuyorum. Neden şöyle bir anlaşma yapmadık, neden falanca şirket bize sponsor olmadı türünden. Bakalım kim ne diyecek” ifadelerini kullandı.

‘Onur gündem değil’

Teknik direktör Şenol Güneş ile yapacağı transfer zirvesine de yine ‘borç’ üzerinden göndermeler yapan Bordo-Mavililer’in patronu, “Hocayla görüşeceğiz ama hemen bu konuşmanın ardından bir sonuç olmaz. Daha vakit var önümüzde. Sadece bir fikir alış-verişi olur. Ayrıca malum (!) borcumuz fazla, yeniden oyuncu almak için de yine borçlanmamızı istemeyenler olur, transfer yapamayız yani!” diyerek izlenecek yol haritasını anlattı. Konu transferden açıldığında kendisine Onur Kıvrak ile Galatasaray söylentileri de sorulan Sadri Şener, “Suni gündem. Başka bir şey bulsunlar” dedi.

Tepkisini gizlemedi

Son olarak Şener’e yarınki Kayseri maçına gidip gitmeyeceği soruldu. Şener’in Bordo-Mavili taraftarlara yanıtı hayli manidardı: Buna henüz karar vermedim. Benim maça gidip gitmemem çok önemli değil. İstanbul’da bir yakınımızın düğünü var. Ona katılabilirim. Ama taraftarlarımız merak etmesin, bu maça kalamazsam, gelecek haftaki maça mutlaka gelirim. Bir hafta beklesinler, sonra gelince yuhalarlar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ