MENÜ

Trabzonspor'u açıkladılar: Transfer görüşmeleri başladı

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak isteyen Trabzonspor, transferler için kolları sıvadı. Belçika basınında yer alan habere göre, bordo-mavililer genç oyuncuyla transfer görüşmelerine başladı. İşte detaylar...

Trabzonspor'u açıkladılar: Transfer görüşmeleri başladı

Trendyol Süper Lig'de bir yandan şampiyonluk ve ligde kalma diğer yandan da Avrupa kupalarına katılma mücadeleleri sürerken takımlar gelecek sezonun transfer planlamasına da başladı.

Haberin Devamı

Özellikle Süper Lig devleri gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek için takıma yeni katılacak isimler üzerinde titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek isimler için de takımda kalmasına karar verilen isimlerle görüşmeler yapılıyor.

TRABZONSPOR GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak isteyen bordo-mavililerde yönetim ince eleyip sık dokuyor. Takıma önemli isimler katmaya hazırlanan Trabzonspor bir yandan da gelecek vaadeden isimler üzerinde duruyor. Bunlardan biri de Standard Liege'de forma giyen Türk oyuncu Cihan Çanak...

Trabzonsporu açıkladılar: Transfer görüşmeleri başladı

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre, bordo-mavililer genç oyuncu için transfer görüşmelerine başladı. Türkiye U21 Takımı'nda da forma giyen 19 yaşındaki oyuncu bu sezon Standard Liege A Takımı'nda 28 maçta forma giydi ve iki kez de asist yaptı. Cihan Çanak'ın kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporu açıkladılar: Transfer görüşmeleri başladı

YORUM YAZ