MENÜ

Panathinaikos Başkanı'ndan son dakika Fatih Terim açıklaması!

Yunanistan Süper Lig kulübü Panathinaikos'un başkanı Giannis Alafouzos, Fatih Terim'le ilgili çarpıcı sözler söyledi. Alafouzos, Galatasaray'ın efsanesinin Pana'ya geliş sürecini ve son durum hakkında yorumda bulundu. Başkan ayrıca sürece dahil olan Acun Ilıcalı'dan da bahsetti. İşte detaylar...

Panathinaikos Başkanı'ndan son dakika Fatih Terim açıklaması!

Yunanistan'da Fatih Terim manşetlerden düşmüyor... Aris yenilgisinin ardından taraftarların yuhaladığı Terim'in görevden alınacağı öne sürülmüştü. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, Yunan basınından Athens Voice'a yaptığı açıklamada Ivan Jovanovic, Fatih Terim ve Acun Ilıcalı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Giannis Alafouzos, Terim'le yaptığı görüşmenin detaylarını da ilk kez açıkladı.

Haberin Devamı

Panathinaikos Başkanından son dakika Fatih Terim açıklaması

Giannis Alafouzos'un açıklamaları şu şekilde:

JOVANOVIC İLE YOLLARIN AYRILMA SÜRECİ

"Şahsen ve kamuoyu önünde bu değişiklikten yanaydım çünkü bu iş artık tavan yapmıştı ve bunu gösteriyordu. Ayrıca yorgundu. Sayın Jovanovic yönetiminde oynadığımız en yüksek seviyede bile değildi. Bir keresinde bana bir teknik direktörün bir takımda üç yıla kadar kalabileceğini, sonra oyunculara ilham veremeyeceğini, onlara daha fazla bir şey veremeyeceğini söylenmişti. Kendisi 2,5 yıldan biraz fazla kaldı."

ALMAN GAZETECİ AÇIKLADI

Panathinaikos taraftarından Fatih Terim'e tepki!

TERİM NASIL GÜNDEME GELDİ?

"Ekim ayında uygun antrenörler aramaya başlamıştık çünkü işlerin kötüye gittiğini görebiliyordum. Zorlu maçlarda kazanmaya çalışmak için gereken istek ve tutkuya sahip olmadığımızı görebiliyordum. Maccabi maçından sonra bir değişiklik yapılması gerektiğine karar verdim. O sırada bulabildiğimiz tek koç Bay Sousa'ydı. Harika bir oyuncu, çok iyi bir koç. Kendisini Madrid'de ziyaret ettim ancak kadrodan bir oyuncunun çıkarılmasıyla ilgili bazı talepleri oldu, biz de bunun doğru olmadığını ve takım için sorun yaratacağını düşündük. Onu takdir etmeme rağmen görüşmelere devam etmedik. Acun Ilıcalı ile çok samimiyiz, gerçek arkadaşız. Dürüst ve titiz bir adamdır. Yardım etme fırsatı bulduğu kişisel sorunlar oldu ve o da takıma yardımcı oldu. Ona acımı anlatıyordum ve o da 'John, harika bir adam, kazanan ve lider olan bir arkadaşım var. Onu şiddetle tavsiye ederim' dedi. Noel günü, 25 Aralık'ta Acun'un Türkiye'deki ofisine gittim ve sayın Terim'i gördüm. Karakter olarak ve yaydığı enerji olarak onu çok sevdim. Acun sayesinde görüşmeyi kabul etti."

Haberin Devamı

Panathinaikos Başkanından son dakika Fatih Terim açıklaması

TERİM: ŞAMPİYON OLAMAZSAK GİDERİM

"Terim, Sousa'dan daha pahalı. Bana '6 aylığına geleceğim ve şampiyon olamazsak gideceğim' dedi. Ben de 'Hayır, başlangıçta bir buçuk yıllığına gelmelisin ve göreceğizUmarım daha uzun kalırsın, ortalamayı tutturursun, her şey yolunda gider" dedim. Burada şunu da eklemeliyim ki Acun, Bakasetas'ın transferinde de bize çok yardımcı oldu. Türkiye'de güçlü bir figür, herkesi tanıyor."

TORREİRA VE HADİSE...

'İLETİŞİM KURMAYI SEVMİYORUM'

Haberin Devamı

"Kişisel olarak çok fazla iletişim kurmayı sevmiyorum. Ben özel bir insanım. Ama onunla karşılaşırsam merhaba diyeceğim ve kesinlikle öğle yemeğinde buluşmayı önereceğim. Bilirsiniz, çok yoğun bir andı. Sayın Jovanovic, Panathinaikos'a çok şey verdi, çok şey başardı, çok yoğun bir zaman geçirdi ve kesinlikle bir hayal kırıklığı var ve çok acı çekecek. Umarım zaman içinde aramızdaki açılar hem benim hem de onun tarafından düzelir ve ilişkimiz eski haline döner. Bu biraz zaman alacak. Onunla çok iyi bir ilişkim vardı, tabii ki en başından beri transferler konusunda onu etkileyemeyeceğimi fark ettim. Bu hem iyi hem de kötüydü. Kötü çünkü Panathinaikos oyuncusuz kaldı, geçen yıl şampiyonluğu kaybettik, daha fazla oyuncumuz olsaydı kazanabilirdik. Ona takımı daha da güçlendirmek adına transfer yapması için yalvardım."

YORUM YAZ