MENÜ

Yücel İldiz Adana Demirspor'da

Adana Demirspor yönetimi bir süredir görüştüğü teknik direktör Yücel İldiz'le 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yücel İldiz Adana Demirspor'da

Adana Demirspor yönetimi bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü teknik direktör Yücel İldiz’le 2 yıllık anlaşma sağladı.
Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, teknik direktör bulmanın ve anlaşmanın zorlu bir iş olduğuna işaret etti.

Takımda bazı şeyleri yerine oturtabilmek için önce hoca bulunması gerektiğini ifade eden Tuncel, "Hoca bulmada çok sık eleyip çok dikkatli hareket etme durumundaydık çünkü hedefimiz büyük" diye konuştu.

Önümüzdeki sezon hiçbir mazerete sığınmayacaklarını bildiren Tuncel, şunları söyledi:
"Geçen yıl Adana Demirspor gerçekten başarılı bir sezon geçirmişti. Hocamız sonradan gelmesine rağmen yüzümüzü güldürmüştü. Mustafa Uğur, takımımızı play-off oynatmış başarılı bir hocaydı. Geçen yılki çalışmalarından dolayı kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. Ancak bazı kanaatler yeni bir hoca arayışı içinde olduklarını bana söylediler. Yeni hocamızın ismi ortaya çıktığında bütün taraftarlar ve yöneticiler arasında bir konsensus sağlandı. Hocamızın geçmişteki başarıları, Adanalı olması, geçmişte bizle çalışması bu konda büyük etkileri olmuştur. Bizi başarıya götürecek hocanın Yücel İldiz olduğu noktasında karar verdik. Kendisiyle görüştük hemen hemen her konuda mutabık kaldık."

Teknik direktör İldiz’in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları için hemen kolları sıvayacaklarını belirten Tuncel, 7 Temmuz’da takımın kampa gireceğini, kamp süresince de eksik kalan transferleri yapacaklarını kaydetti.
İki yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Yücel İldiz de memleketi Adana’ya tekrar dönmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, kendisini buraya getiren Tuncel ve yönetim kurulu üylerine teşekkür etti.

Adana Demirspor’u daha başarılı hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan İldiz, "Bize herkes soruyor, ne olacak bu sizin memleketin hali, ne zaman çıkacaksınız Süper Lig’e diye. Tabiki bu işler kolay olmuyor. Başkan, yönetim kurulu ve taraftarların desteğiyle hep beraber gereğini yapıp Adana Demirspor’u başarıya götürmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İldiz, transfer çalışmalarını da takımdaki eksiklere göre yapacaklarını sözlerine ekledi.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ